Werkervaring als freelancer
2024 Dutch design hotel Artemis, Amsterdam (chef de partie)
NH Hotel, Noordwijk (zwk)
Kite, Hoofddorp (bedrijfs kantine)
Restaurant smelt, Amsterdam (Chef)
Nautadutilh, Amsterdam (zwk)
Loyens & Loeff, Amsterdam ( bedrijfskantine)
Jaarbeurs, Utrecht (zwk)
Media Monks, Amsterdam (bedrijfskantine)
Taste more, Oosterhout (catering)
Hotel Nes, Amsterdam (Chef)
Media arena, Amsterdam (bedrijfskantine)
WTC Schiphol Airport, Amsterdam (catering)
2023 Dutch design hotel Artemis, Amsterdam (chef de partie)
Hotel die port van cleve, Amsterdam (chef de partie)
Eye film museum, Amsterdam (chef de partie)
PMC, Utrecht (Catering)
Media arena, Duivendrecht (bedrijfs kantine)
Studio 21, Hilversum (zwk)
NH Hotel, Noordwijk (zwk)
2022 Dutch design hotel Artemis, Amsterdam (chef de partie)
Beurs van berlage, Amsterdam (catering)
Tent 6, Zandvoort (zwk)
NH Atlantic, Den Haag (zwk)
Winkel 43, Amsterdmam (Chef de partie)
Guerilla Games, Amsterdam (Sous-Chef)
Art events, Amsterdam (catering)
Gate Gourmet, Amsterdam schiphol(catering)
2021 Tent 6, Zandvoort (zwk)
Dutch design hotel Artemis, Amsterdam (chef de partie)
Hotel De rode Leeuw, Amsterdam (zwk)
In de Waag, Amsterdam (zwk)
2020 De Beurs van Berlage, Amsterdam (catering)
Vegan Assassins, Amsterdam (Take away)
De Witte Brigade, Rotterdam (catering)
La cuisine en route (catering)
2019. Dutch design hotel Artemis, Amsterdam (chef de partie)
Restaurant Meneer de wit heeft honger, Amsterdam (garde)
De witte brigade, Rotterdam (catering)
Chefs4chefs, Rotterdam (catering)
La cuisine en route (catering)
2018 Dutch Design Hotel Artemis, Amsterdam (chef de partie)
Maison van den boer, Arena, Amsterdam (catering)
Rem Eiland Restaurant Amsterdam (zwk)
Taets, Zaandam (catering)
Pintxo, Amsterdam (catering)
Holland Casino, Amsterdam-West (zwk)
2017 Gate Gourmet, Amsterdam Schiphol (catering vliegtuig)
Hotel Holiday Inn, Amsterdam (chef de partie)
Dutch Design Hotel Artemis, Amsterdam (chef de partie)
2016 Makro (Beverwijk, Nieuwegein, Breda en Nijmegen)
Hotel Holiday Inn, Amsterdam (chef de partie)
Vineyard party catering, Amsterdam (catering)
Maison van den boer circus theater, Den Haag (catering)
Bon Bon party service (catering)
Maguise productie (catering)
2016 Start freelance carrière. Fabcity Pop-up restaurant, Amsterdam
Werkervaring in loondienst
2016 t/m heden zzp’er B-C Cooking
2015 - 2016 Mediamatic Amsterdam, werkzaam als sous-chef, Vegan restaurant
2015 Restaurant George WPA Amsterdam, werkzaam als zelfstandig werkend kok
2011 - 2015 Trouw Amsterdam, werkzaam als zelfstandig werkend kok
2009 - 2011 Cafe/restaurant 1900 Amsterdam, leerling kok (diploma behaald)
2008 - 2009 Blijburg, Amsterdam IJburg, werkzaam als hulpkok
2007 - 2008 Cafe/restaurant 1900 Amsterdam, werkzaam als hulpkok
2006 - 2007 Lust restaurant Amsterdam, werkzaam als afwasser/hulpkok)
Overige gegevens
Eigenschappen: creatief, betrouwbaar, harde werker, flexibel, stressbestendig, goed in de samenwerking en omgang met mensen
Hobby’s: Fermenteren, koken, kunst, films kijken, sporten en reizen
Curses: BHV, Allergene certificaat en HACCP certificaat
Workshops : broodbakken, fermenteren, mocktails maken.
Talenkennis: Nederlands: moedertaal
Engels:goede beheersing en ervaring
Spaans: voldoende beheersing en ervaring
Copyright © Alle rechten voorbehouden